OM BODÖ SPA & BAD

Alla våra utespa är anpassade för Nordiskt klimat, vilket innebär att de är 3-lagersisolerade med luftspalt emellan. Även bottnarna har fått extra isolering. Detta gör att uppvärmningskostnaderna hålls nere och dessutom att badet alltid är redo när du är badsugen. Karen levereras med isolerande lock som du enkelt kan lyfta av.

Kvalitet lönar sig i längden. Vi är noggranna med detaljerna och utvecklar ständigt våra funktioner och reglage så de skall vara både lättanvända och hålla för dagligt bruk i många år.

 

Gecko är ett av de världsledande på tillbehör till utespa. Deras displaysystem är det bästa man kan installera i ett modernt utespa. Pumpen är själva hjärtat i baden, därför lägger vi extra stor vikt vid att bara använda det bästa marknaden har att erbjuda. Tysta, kraftiga pumpar som styrs av lättanvända displayer och smart teknik.

Våra spabad har upp till 51 rostfria munstycken, vilket gör att samtliga badande får en välgörande massage.

 

Bodö spamodeller har sittbrunnar och ligglounger som utformats för att ge hela din kropp maximal avlastning. De är ergonomiskt utformade och har ett generöst djup för att ge bästa totalupplevelsen av badet. Sköna kuddar avlastar nacken.

Du kan välja utseende på ditt spabad och få antingen svart eller vit insida. Med stämningsfull LED-belysning skapar du själv önskad atmosfär och färgskala för ditt kvällsbad. Våra kar har både reflekterande led och fiberoptiska slingor monterade och du har alltid 3 års garanti på Bodö spa & bad.

Vår förhoppning är att du ska få många magiska stunder i ditt eget spaparadis. Att det blir en plats som ger dig såväl energi som avkoppling.